Loftrens

Som de eneste i Danmark udbyder Quality Facility Service nu kvalitetsrengøring af loftpaneler med banebrydende rengøringsmidler som beskytter indeklimaet, bevare akustikken, er duftvenlige og endnu vigtigere - restaurere slidte og beskadiget loftpaneler, så de ser helt nye ud.

Igennem vores samarbejdspartner i USA har Quality Facility Service som de eneste i Danmark, fået licens på en række af rengøringsmidler som kan restaurere nedslidte loftpaneler - omend de er overdækket med organisk fedt, sod, rust eller andet materiale.

Når du som kunde hyrer Quality Facility Service, hyrer du en specialist. Hvis primære fokus er at levere servicen der opfylder dine behov, hvad end dette kun er rengøring eller flere facetter hvad Quality Facility Service kan levere.

Vores produkter, udstyr og rengøringstekniker anvendes i hele verden af et trænet rengøringspersonale, på en række af forskelligartet overflader og materialer – vi kan i den sammenhæng tilbyde et alternativ til den traditionelle rengøring der findes i Danmark på nuværende tidspunkt.

Derudover kan vi tilbyde revolutionerende rengøringsløsninger der imødekommer de restaurerings behov hver enkel kunde har – dette bevirker at kunden ikke behøves at erstatte gamle paneler med nye, eller overmale dem