Apoteks rengørings

Med daglig rengøring kan vi sørge for friske og rene omgivelser med et sundt indeklima, der først og fremmest skaber trivsel og arbejdsglæde for medarbejderne. Samtidig med det skal apoteket fremstå yderst præsentabel til glæde for kunderne. Vi opfatter grundig rengøring aom en medvirkende faktor til en god kundeoplevelse og vi har i dag et samarbejde med en lang række apoteker og kender derfor til de grunlæggende behov apotekerne oplever.

Apoteks kørsel

Vi har stor erfaring med kørsel for apotekerne, når medicin og varer skal bringes direkte ud til husstande, plejehjem, læger, tandlæger, dyrehospitaler og andre institutioner. Vi har fokus på, at den korrekte varer bliver leveret til tiden med et smil- Service er og vil altid være en naturlig del af alle vores ydelser. Kørsel for apotekerne er en tillidssag, som vi har efterlevet med fuld tilfredshed hos de apoteker, som har valgt os til opgaven- Vores referencer taler for sig selv.

Vikar og Kvalitetsarbejde

QFS leverer altid kvalitetsarbejde som for så vidt muligt er energibesparende og skånsomt mod miljøet, dette gælder ikke kun miljøet på apoteket men også miljøet generelt. De rette prodkuter bliver altid anvendt, både i overensstemmelse med krav fra EU og med de interne krav om høj kvalitet og lavt energiforbrug ved udvikling. At spare på ressourcerne er et af de nøgleord som beskriver rengørongen.

Vi har oplevet, at apotekerne pludselig kan komme i en situation hvor de fra dag til dag har behov for hjælp med rengøring eller kørsel. Det kan skyldes, at dem faste medarbejder er blevet sygmeldt eller på ferie. Nogle opagver tager en dag andre kræver brug af vikaren i en længere afgrænset periode Uanset tilfældet så kontakt os når behovet for en vikar opstår