Ehversrengøring

Quality Facility Service leverer kun kvalitetsarbejde med de rette rengøringsmidler som både er skånsomme mod miljøet og beskytter indeklimaet, disse er duftvenlige. Quality Facility Service fokuserer på at have tilfredse kunder og derfor sørger Quality Facility Service på at have kunden i centrum når der leveres et arbejde.

Der sættes altid et kvalitetsstempel på Quality Facility Service’s rengøringsservice som både kan fungere til større rengøringsopgaver såvel som mindre inden for rengøring, dette er også en garanti for at Quality Facility Service leverer efter kundens ønsker omkring deres rengøring og at dette er en vedvarende service som aldrig forringes.

Når du som kunde hyrer Quality Facility Service, hyrer du en specialist. Hvis primære fokus er at levere servicen der opfylder dine behov, hvad end dette kun er rengøring eller flere facetter hvad Quality Facility Service kan levere.

Industri Rengøring

QFS ApS specilisere sig inde for industrirengøring og har en meget bred viden og kompentance indenfor industriområde. Vores erfaringer specialicerere sig inden for rengøringsopgaver indefor fabriksanlæg, bagerier, og meget andet. Det er ofte opgaver der kræver specialiceret rengøringsudstyr.

DagligRengøring fra QFS's Rengøring er kendetegnet ved

-At vore inspektører varetager et så tilpas lille antal kunder, at hver kunde er i centrum

-At alle nye assistenter har gennemført et introduktionskursus, inden de sættes på en opgave

-At assistenterne har den nødvendige tid til rådighed til at sikre høj kvalitet i rengøringen

-At vi har et meget lille sygefravær og afløsningsbehov i alle medarbejdergrupper

-At medarbejderancienniteten er enestående høj

-At kundeancienniteten er enestående høj

-At vores interne kvalitetskontrol virkelig fungerer, og derfor sikrer et stabilt højt kvalitetsniveau