Om os

QFS er en samling af flere selskaber som er gået sammen, for at tilbyde vores kunder komplette serviceløsninger, til markeds bedste pris.

Grundforretningen er et rengøringsselskab, men i 2009 har vi udvidet forretningen med en række andre nye serviceydelser, såsom webshop, og vikariat. Vores målsætning har altid været at fremstå som en seriøs, og kvalitetsbevidst leverandør indenfor rengøring. Nu er vi blot blevet endnu bedre ved at tilbyde komplette løsninger for vores kunder.

Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes. Vi klarer de daglige og traditionelle rengøringsopgaver såvel som PC- og telefonrens, blomsterpasning, måtteservice og indkøb samt påfyldning af sanitetsprodukter som sæbe, creme, poser osv.

Vi løser service opgaver for store, og små erhvervskunder i Storkøbenhavns området, hvis du ønsker at høre nærmere omkring vores løsninger, så er du velkommen til kontakte os.

Quality Facility Service leverer altid kvalitetsarbejde som for så vidt muligt er energibesparende og skånsomt mod miljøet, dette gælder ikke kun miljøet på kontoret men også miljøet generelt.

QFS er meget mere end et rengøringsselskab

Vi er totalleverandør af serviceydelser. Rengøring handler om trivsel og velvære. Både for dine medarbejdere og vores. Derfor gør vi meget ud af at ansætte dygtige medarbejdere, der ikke gør akkordrengøring, men bruger øjne og hoved i det daglige. Så er der et sted der trænger til ekstra rengøring, kan I være sikker p å at vi gør det - med det samme. Vores medarbejdere tager arbejdet alvorligt og tager initiativ

Medarbejdere hos QFS ApS

QFS ApS har en fast, stabil og veluddannet medarbejderstab med mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Personalet er oplært til mange forskelligartede typer af rengøring og specialopgaver. De har ren straffeattest og behersker dansk i skrift og tale. Det gør, at vi til enhver tid kan udføre en professionel service af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Før enhver ansættelse gennemføres interview, hvor der lægges særlig vægt på bl.a. erfaring, uddannelse og personlig fremtræden. Desuden har vi et krav om en ren straffeattest og at ansøgeren kan tale, skrive, læse og forstå dansk